Program - 74 Eğitim, 10 Test

Pazarlama Sertifika Programı: Fiyatlandırma

04:27 ...

Fiyatı sadece satın alınabilir bir değerin biçilmesi olarak görmek yanıltıcı olabilir. Bir ürünü fiyatlandırırken nelere dikkat etmek gerekir?

Fiyatlandırma

Eğer sadece rakamlar önemli olsaydı, lüks markaları satın almak için oluşturulan kuyrukları açıklamak mümkün olmazdı. Dolayısıyla fiyatı sadece satın alınabilir bir değerin biçilmesi olarak görmek yanıltıcı olabilir. Fiyatı oluşturan bileşenler doğrudan ve sadece müşterilerle ilgilidir çünkü müşterilere değer verir, anlamaya çalışır, ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretirsek, ürünümüzün tercih edilmesini sağlayabiliriz.  Tercih oluştuğunda talep edilen fiyat da istenebilir.  

BAŞAK KLUZNICK

Yıldız Holding'te Süt ve Sütlü Ürünler, Smartt, Şekerleme ve Sakız kategorilerinin Pazarlama Genel Müdürü olan Başak Kluznick, Boğaziçi Üniversitesi’nden İşletme ve Uluslararası İlişkiler olmak üzere çift anadal diploması aldı.  İş hayatına Procter&Gamble’ın Pazarlama bölümünde başlayan Kluznick, daha sonra kariyerinin büyük bir bölümü şirketin İsviçre’deki bölge merkezinde Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinden sorumlu Saç Bakım ürünleri Pazarlama Direktörü olarak ve Amerika’daki global merkezde geçirdi. 2008 yılının sonunda Türkiye’ye dönerek Çikolata kategorilerinden sorumlu Pazarlama Genel Müdürü olarak Yıldız Holding’e katıldı.

MARKETING TÜRKİYE
Sayfayı kaydırın